Computershop Lekkerkerk - Glasdraad logo

Glasvezel in het buitengebied van de Krimpenerwaard

Met glasvezel heeft u toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo maken we het buitengebied van de Krimpenerwaard klaar voor digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Voordat de aanleg van glasvezel van start kan gaan, hebben we de voorwaarde dat minimaal 40% van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. Daarom vragen we iedereen die graag snel internet en scherpe televisie wil zich voor 17 december 2018 aan te melden.

Halen we tijdens de vraagbundelingsperiode 40%? Dan gaat de aanleg van glasvezel door.
Wanneer het percentage op 17 december onder de 40% zit, gaat de aanleg van glasvezel niet door.
 
Snelle beslissers maken kans op mooie prijzen!
Schrijft u zich voor 12 november 2018 in, dan profiteert u van de Vroege Vogel actie. Wat te denken van o.a. een gratis glasvezelaansluiting, een Sonos Play one systeem of een straat BBQ voor de eerste 30 straten met 100% aanmeldingen (minimaal 3 woningen). Genoemde prijzen worden alleen uitgekeerd als minimaal 40% van alle huishoudens in het buitengebied Krimpenerwaard zich voor 17 december 2018 inschrijft.
 
Na 17 december aanmelden
Natuurlijk is het mogelijk om uw woning of bedrijf achteraf aan te sluiten op het glasvezelnetwerk van GlasDraad Krimpenerwaard. We moeten hier speciaal voor terug komen en daardoor zijn de kosten aanzienlijk hoger. (minimaal € 2.500,- inclusief btw en afkoop van het vastgoedrecht). GlasDraad Krimpenerwaard zal een offerte op maat voor u verzorgen, op basis van de werkelijke graaf- en na-aansluitkosten. De kosten kunnen dus ook hoger uitvallen dan € 2.500,-.

Direct aanmelden als particulier
Aanmelden bij Solcon           Aanmelden bij Multifiber
U kunt uw ingevulde aanmeldformulier ook bij ons inleveren voor snelle verwerking van een uw aanvraag.

Overzicht van de beschikbare glasvezelpakketten

Natuurlijk kunt u ook voor zakelijke aansluitingen bij ons terecht.
Wij vragen u daarvoor contact op te nemen met onze winkel via 0180-660970 of info@wisja.net

huis aan huis informatie flyer

Meer informatie over de glasvezelcampagne en antwoord op de meestgestelde vragen kunt u vinden op www.glasdraad.nl