Computershop Lekkerkerk - Glasdraad logo

Glasvezel van Rekam/Glasdraad in de kernen

Rekam heeft in de kernen Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Ouderkerk aan den Ijssel en Stolwijk een eigen COAX netwerk. Nu het buitengebied van de Krimpenerwaard snelle glasvezel internet/tv/telefoon verbindingen gaat krijgen heeft Rekam besloten om dit (oudere) COAX netwerk te gaan vervangen voor glasvezel. U kunt een abonnement omzetten of afsluiten bij een van de bekende serviceproviders. Denk aan KPN, XS4ALL, T-Mobile, Solcon en Multifiber en nog vele anderen.

In de kernen Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Bergambacht en Schoonhoven is Ziggo actief als COAX internetprovider. Op dit moment heeft Ziggo helaas geen plannen voor het vervangen van het netwerk. Inwoners van Lekkerkerk, Krimpen a/d Lek, Bergambacht en Schoonhoven kunnen voorlopig dus geen gebruik gaan maken van glasvezel aansluitingen.

Gratis glasvezel? Meld u aan voor 9 december 2019

Rekam beheert zowel het glasvezel- als het coax-netwerk in uw regio. Maar binnen afzienbare tijd zal de coax door Rekam worden uitgeschakeld en volledig worden vervangen door glasvezel. Dit gebeurt ongeveer een jaar na aanleg van het glasvezelnetwerk.
- Beschikt u nog niet over glasvezel? Dan kunt u zich tot 9 december 2019 aanmelden en gratis overstappen op glasvezel.
  U heeft daarna een heel jaar de tijd om een passend pakket te kiezen bij een van de vele serviceproviders.
- Wilt u glasvezel maar zet u uw huidige abonnement niet over of neemt u geen abonnement?
  Dan zal Rekam GlasDraad u eenmalig € 250,- activatiekosten in rekening brengen.
- Kiest u na 9 december 2019 voor glasvezel? Dan betaalt u minimaal € 1.000 aansluitkosten.
  U krijgt dan een offerte op maat voor uw specifieke situatie.

Met glasvezel heeft u toegang tot razendsnel internet en superscherpe televisie. Zo maken we een deel de Krimpenerwaard klaar voor digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. U heeft tot 9 decemeber 2019 de tijd om gratis over te stappen icm een abonnement bij een provider van uw keuze. Laat deze kans dus niet liggen en kies voor de toekomst!

Computershop Lekkerkerk zal aanwezig zijn bij de volgende 2 informatieavonden:
(er zijn meer avonden, kijk daarvoor op de website van Rekam/Glasdraad)

- Maandag 30 september Café Restaurant de Drie Maenen in Ouderkerk - 19:00 tot 21:00
- Woensdag 9 oktober Cultureel centrum De Zwaam in Berkenwoude - 19:00 tot 21:00

Tijdens deze informatieavonden krijgt u informatie over glasvezel zelf, over de keuze van providers en heeft u een mogelijkheid om zich aan te melden. Aanmelden en inschrijven kan binnenkort ook via Computershop Lekkerkerk, hou daarvoor onze website in de gaten.

Meer informatie over de glasvezelcampagne en antwoord op de meestgestelde vragen kunt u vinden op Rekam/Glasdraad